خبر های داغدسته‌بندی نشده

طرز تهیه ترشی فلفل (شیرین ، تند ، ترکیه ای ، مکزیکی ، همدانی)

[ad_1]

طرز تهیه ترشی فلفل (شیرین ، تند ، ترکیه ای ، مکزیکی ، همدانی) را با هم در شبناک مشاهده میکنیم

طرز تهیه ترشی فلفل

طرز تهیه ترشی فلفل

ترشی فلفل یکی از ترشی هایی است که همیشه جای خود را در سفره ایرانیان دارد و به‌عنوان یک چاشنی محبوب در بین افراد شناخته می‌شود

معمولا ترشی فلفل را میتوان با انواع فلفل سبز یا فلفل قرمز درست کرد، حتی می توانید ترشی فلفل را به حالت تند یا شیرین فوری تهیه و آماده کنید

روش های مختلفی برای تهیه ترشی وجود دارد حتما قبل از شروع به کار تمام نکات ذکر شده در این مطلب را تا پایان بخوانید

در ادامه، یک روش معمول برای تهیه ترشی فلفل را مرحله به مرحله برایتان توضیح می‌دهم.

مواد لازم: 1. فلفل قرمز یا سبز تازه‌چین شده

2. سیر

3. مخلفات جعفری و شوید

4. سرکه سفید

5. نمک

6. آب

7. شکر

8. ادویه‌های مورد علاقه مانند زیره یا نعناع خشک

9. برگه‌های ترشیجات (به عنوان مزه‌دهنده)

طرز تهیه : 1. ابتدا فلفل‌های خود را بشویید و از بذرهای داخل آن‌ها خارج کنید سپس آن‌ها را به اندازه‌های مورد نظر خود خرد کنید

2. سیر را نیز خرد کرده و به همراه مخلفات جعفری و شوید درون ظرفی بریزید

3. مواد خردشده را به هم مخلوط کنید و سپس آن‌ها را به همراه برگه‌های ترشیجات داخل بطری‌هایی بریزید

4. در یک قابلمه، آب را به همراه سرکه، نمک، شکر و ادویه‌های انتخابی خود بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملاً حل شوند.

5. آب‌شور تهیه شده را به مخلفات داخل بطری بریزید

6. بطری‌ها را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید تا خوب فرا بگیرند

7. بعد از مدت مشخص شده، ترشی فلفل شما آماده استفاده است. می‌توانید این ترشی را همراه با غذاهای مختلف، برای تهیه ساندویچ یا به عنوان مزه‌دهنده در میان وعده‌ها استفاده کنید.

8. از میزان مواد آب‌شور استفاده کنید تا میزان ترشی مورد نظرتان را به دست آورید میتوانید موادی مانند سیر، نمک یا سرکه را براساس سلیقه‌ی خود تنظیم کنید

9. بعد از باز شدن بسته بندی، ترشی را به مدت حداقل یک ماه می‌توانید در یخچال نگه داری کنید و از آن استفاده کنید

10. با تجربه کردن این روش ساده، می‌توانید به راحتی ترشی فلفل خانگی خود را تهیه کرده و از مزه‌ی فوق‌العاده آن لذت ببرید

طرز تهیه فلفل خانگی ترشی خوشمزه

فلفل یکی از ترشی‌های محبوب در فصل تابستان است که می‌توانید خودتان در منزل تهیه کنید. این ترشی معمولاً با مواد اولیه ساده و فرآورده‌های تازه تهیه می‌شود

  • گرفتن تلخی ترشی فلفل

برای تهیه ترشی فلفل ابتدا چوب فلفل ها را جدا کنید و یک برش ایجاد کنید سرکه، نمک و زردچوبه را درون آب جوش بریزید و سپس فلفل ها را داخل آن قرار دهید تا رنگش تغییر کند

سپس آبکشی کنید و بگذارید سه ساعت بگذرد. فلفل ها را با سرکه، نمک و سیر درون ظرف قرار دهید. همچنین میتوانید برای گرفتن تلخی به آن مقداری عسل اضافه کنید.

همچنین ببینید طرز تهیه مارشمالو با ژله

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا