اهمیت تغذیه مادر هنگام بارداری در تقویت حافظه کودک

وی عنوان کرد: اگر تغذیه مادر هنگام بارداری و بخصوص در سه ماهه اول مناسب باشد و به مقدار کافی از منابع امگا ۳ مانند ماهی، گردو و سبزیهای برگ سبز تیره استفاده کند، میتوان امیدوار بود فرزندش در آینده ضریب هوشی و حافظه خوبی داشته باشد.
علیزاده ادامه داد: علاوه بر دوران جنینی، تغذیه در دو سال اول زندگی نیز موثر است؛ یکی از نکات مهمی که در این دو سال باید مورد توجه قرار گیرد، مصرف مقادیر کافی منابع آهن است و کودکانی که در دو سال اوطره آهن مصرف نمیکنند یا دچار کمخونی و فقرآهن هستند، ممکن است در انجام کارهای ذهنی و حتی یادگیری در مقاطع تحصیلی با مشکل روبهرو شوند. ل زندگی، ق
وی تاکید کرد: آهن در دو سال اول زندگی انسان، حکم اکسیژن را دارد و به هیچوجه نباید از مصرف آن غافل شد؛ در دو سال اول، قسمت عمده آهن مورد نیاز بدن از طریق مکملها دریافت میشود و به همین دلیل نباید در این روند وقفهای ایجاد کرد.
علیزاده یادآور شد: کمبود آهن و زیاد بودن آن، هر دو میتواند دردسرساز شود و تاثیرات نامطلوبی بر حافظه افراد میگذارد، بنابراین توصیه میشود خانمها حتما سالی یک مرتبه میزان آهن خونشان را کنترل کنند همچنین پس از ۵۰ سالگی در صورتی که از میزان آهن خونتان اطلاعی ندارید، خودسرانه از مکملهای حاوی آهن استفاده نکنید.
منبع:بهداشت نیوز
–