کتلت سویا🥘طرز تهیه کتلت سویا به همراه ذکر خواص این ماده جادویی
[ad_1]
کتلت سویا🥘طرز تهیه کتلت سویا به همراه ذکر خواص این ماده جادویی
کتلت سویا, طرز تهیه کتلت سویا با گوشت, کتلت سویای رژیمی, مواد لازم کتلت سویا, انواع کتلت و شامی های خانگی, نکات مهم تهیه کتلت سویا, خواص سویا در غذاها, انواع کتلت های محلی شمالی, کتلت سویا و سیب زمینی
کتلت سویا
کتلت سویا یکی از انواع کتلت های خوشمزه و نوین ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت گوشت یا همان شامی کباب معروف دارد. کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند می توانند این شامی خوشمزه را بصورت رژیمی و بدون گوشت تهیه کنند.
با آموزش آشپزی کتلت سویا با ویکی ویو همراه باشید. اما اجازه دهید ابتدا کمی از خواص سویا برایتان بگوییم.
خواص سویا:
سویا یکی از انواع حبوبات است و بومی جنوب شرقی آسیا میباشد. دانه سویا بدلیل کاربردهای بسیار آن و خاصیت خوراکیاش بسیار معروف میباشد.
سویا حاوی پروتئین، ایزوفلاون و فیبر بوده که همه این مواد برای سلامتی مفیداند. پروتئین درون سویا میتواند فوایدی برای بیماری های قلبی، کاهش اثرات یائسگی، کاهش وزن، ورم مفاصل، عملکرد مغز و بهبود توان در ورزش دارد.
سویا ممکن است بتواند خطر سرطان سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان را کاهش دهد.
اضافه کردن سویا به رژیم غذایی میتواند تاثیراتی بر سطح کلسترول خون داشته و کمی آنرا کاهش دهد. کاهش سطح کلسترول تا زمانیکه رژیم ادامه دارد، باقی میماند. تحقیقات نشان میدهد که سویا میتواند فشارخون را کاهش دهد.
مواد لازم کتلت سویا:
- سویا: ۱۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پودر سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه کتلت سویا:
برای تهیه کتلت سویا بهتر است سویا را از شب قبل داخل یک کاسه آب بخیسانیم، سپس آنرا آبکشی کنیم و اجازه دهیم آب اضافی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه سویا را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره می کنیم.
در این مرحله پوره سویا را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم. اضافه کردن گوشت چرخ کرده اختیاری می باشد و می توانیم آنرا از مواد لازم حذف کنیم.
در صورتی که بخواهیم گوشت چرخ کرده را از مواد لازم حذف کنیم، باید به جای آن ۱۰۰ گرم دیگر سویا اضافه کنیم. در ادامه سیب زمینی و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را با دست می گیریم.
تخم مرغ ها را به همراه آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد کتلت اضافه می کنیم و با دست مایه کتلت را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبیداغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.
در این مرحله کتلت را به آرامی داخل روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت کتلت ها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
در صورتی که بخواهیم این کتلت را به صورت مجلسی تر درست کنیم، بهتر است از قالب های استیل استفاده کنیم. قالب ها را چرب می کنیم و داخل تابه قرار می دهیم، سپس با قاشق درون قالب ها را از مایه کتلت پر می کنیم.
پس از اینکه کتلت خودش را گرفت آنرا از قالب خارج کرده و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان کتلت ها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو می کنیم.
[ad_2]
–