آشپزیانواع ته چین برنجته چینته چین سادهته چین ساده رستورانیته چین فوریته چین مرغ سادهتهیه ته چین مرغدسته‌بندی نشدهطرز تهیه ته چین سادهطرز تهیه ته چین گوشت سادهطرز تهیه ته چین مرغطرز تهیه ته چین مرغ در قابلمهطرز تهیه ته چین مرغ سادهغذای ایرانی

طرز تهیه ته چین مرغ ؛ غذای خوشمزه و خوش طمع ایرانی

[ad_1]

ته چین یک ته دیگ مخلوط برنجی است که از ماست و زعفران و تخم مرغ تهیه میشود . ته چین یک غذای مجلسی است که در کنار برنج و غذاهای دیگر سرو می شود. ته چین کف قابلمه روی گاز تهیه می شود اما می توان داخل قالب های یک نفره و در فر نیز آن ها را پخت و به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ ساده در ادامه با ونوس همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین

برنج ایرانی ۳ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد کامل
ماست چکیده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دارچین و خلال پسته به اندازه کافی

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند

مرحله دوم

زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله ششم

در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم.پس از اینکه کمی که حرارت دید، زیر آن را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله هفتم

سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.

مرحله نهم

لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا