آشپزی

نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا)

[ad_1]

نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا)

طرز تهیه نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا) از بخش آشپزی ملل سایت تفریحی جیران همراه باشید.

مواد لازم ۲ تا ۳ نفر

۲ قاشق سوپخوری روغن

یک چهارم پیمانه پیاز خردشده

۵۰ گرم کلم خردشده

ا هویج کوچک خلالی شده

۵۰ گرم سینه مرغ خردشده

۳ یا ۴ عدد میگوی بزرگ پوست گرفته

۳۵۰ گرم نودل

۲ قاشق سوپخوری سویا سس

ا قاشق چایخوری  شکر

ا عدد پیازچه خردشده

نمک و فلفل به مقدار لازم


موارد پیشنهادی


طرز تهیه نودل سرخ شده ژاپنی

  1. نودل ها را با آب بشویید و بگذارید آب شان گرفته شود.
  2. مقداری روغن داخل تابه «وک» گرم کنید.
  3. پیازها و پیازچه را داخل تابه بریزید و ۳۰ ثانیه تفت دهید.
  4. سپس گوشت یا مرغ و پس از آن میگوها را اضافه کنید.
  5. آنها را به سرعت هم بزنید و کمی تفت دهید.
  6. حالا نوبت کلم و هویج است.
  7. آنها را هم به تابه «وک» اضافه کنید تا تفت داده شوند.
  8. همه مواد را با هم تفت دهید تا میگو و مرغ ها نیم پز شوند.
  9. در مرحله بعد نودل را اضافه کنید، بعد نمک، فلفل، شکر و سس سویا را به سایر مواد بیفزایید.
  10. تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که سبزیجات و نودلها کاملا پخته شوند.
  11. در حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان لازم دارید.
  12. تابه را از روی شعله بردارید و غذا را به سرعت و داغ سرو کنید.

نکته : ژاپنی ها این غذا را با ترشی مخصوص سرو می کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا