خوراکی های تقویت کننده ی ریه در برابر کرونا
[ad_1]
تغذیه مناسب برای پاکسازی ریهها مهم است، زیرا وقتی که ریه پاکسازی شود، فشار کمتری به آن وارد میشود، بعضی از آنزیم ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی، اثر مثبتی بر عملکرد تنفسی دارند که در مواد غذایی تازه و میوهها وجود دارند.
مطالعات متعدد نشان میدهد عملکرد ریه در افرادی که فیبر بیشتری میخورند، بسیار بهتر از کسانی هستند که فیبر مصرف نمیکنند و این فیبر را میتوان در گندم سبوسدار، لوبیای پختهشده، دانههای چیا، گلابی و کلم بروکلی یافت.
با بیان اینکه ارتباط مستقیمی بین مصرف گوشتهای فرآوریشده و عملکرد ضعیف ریه وجود دارد، نیتریتهای مورد استفاده در فرایند فرآوری و نگهداری گوشت ممکن است باعث التهاب و استرس در ریهها شوند و در عین حال نوشیدن یک فنجان قهوه در وعده صبحانه برای ریهها مفید بوده و کافئین ضدالتهاب است و پلیفنولهای موجود در قهوه که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند نیز باعث کاهش استرس و التهاب میشوند.
غلات کامل شامل برنج قهوهای، نان گندم سبوسدار، ماکارونی سبوسدار، جوی دوسر علاوه بر اینکه دارای فیبر و آنتیاکسیدان هستند، منبع خوبی از ویتامین E، سلنیوم و اسیدهای چرب ضروری بوده که برای سلامت ریه ضروری هستند و غلات تصفیهشده مانند آرد و برنج سفید، بسیاری از مواد مغذی خود را از دست میدهند.
گوجهفرنگی غنیترین منبع لیکوپن است که با سلامت ریه ارتباط دارد و خوردن آن در صورت ابتلا به آسم میتواند التهاب مجاری هوایی را بهبود بخشد و در صورت داشتن بیماری انسداد ریوی مزمن احتمال مرگ را کاهش دهد.
هویج و کدوحلوایی و سبزیهای سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگهای تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند و توصیه میشود روزانه این سبزیجات برای حفظ ریهها از ابتلا به کرونا مصرف شود و خوردن پیاز به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا نیز مفید است.
[ad_2]
–