آشپزیاملت جوانه از دید طب سنتیاملت جوانه ماشسایت تفریحی جیرانطرز تهیه املت جوانهغذای اصلیفواید املت جوانهفواید جوانه ماش

املت جوانه + نکات طب سنتی – آشپزی

[ad_1]

املت جوانه + نکات طب سنتی

طرز تهیه املت جوانه + نکات طب سنتی و فواید این املت خوشمزه را از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.

4082 - املت جوانه + نکات طب سنتی - آشپزی

مواد لازم برای یک نفر

1 پیمانه جوانه ماش

1 عدد سفیده تخم مرغ

1/4 پیمانه قارچ

1/8 پیمانه فلفل دلمه ای رنگی نگینی

1 عدد گوجه فرنگی متوسط

به مقدار لازم نمک و فلفل

1/8 پیمانه پنیر صبحانه نگینی

1 ق س آبلیمو


موارد پیشنهادی


طرز تهیه

  1. قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. کمی آبلیمو روی آنها ریخته و بعد در یک تابه روی حرارت زیاد با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک می شود.
  2. جوانه را هم افزوده و کمی حرارت دهید تا نرم شود.
  3. گوجه فرنگی را برش زده، دانه های آن را جدا کرده و فیله آن را به شکل مربع های کوچک برش بزنید.
  4. در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.
  5. گوجه فرنگی های خرد شده را در تابه بریزید و حرارت دهید تا نرم شوند.
  6. حالا قارچ و فلفل دلمه ای و جوانه را هم افزوده و کمی تفت دهید.
  7. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.
  8. سفیده را در کاسه ای ریخته و با چنگال هم بزنید.
  9. مواد داخل تابه را در سطح تابه پخش کنید و حالا سفیده تخم مرغ را روی آنها بریزید.
  10. در تابه را بگذارید تا سفیده خودش را بگیرد.
  11. حرارت را خاموش کرده و املت را در ظرف مورد نظر بکشید.
  12. می توانید روی آن را با تکه های پنیر صبحانه تزئین کنید.
  13. این املت را با نان جو و آب پرتقال سرو کنید.

 

بهترین صبحانه برای بچه ها

به گفته علم تغذیه قارچ غنی ترین منبع ترکیبات شیمیایی پورین ها و پریمیدین هاست و به همین علت بچه های در سن رشد، بیماران سرطانی، سالمندان و تمام افرادی که به هر دلیل نیاز به رشد و تقسیم سلولی دارند، می توانند بهره بسیار زیادی از آن ببرند.

البته قارچ در طب سنتی به عنوان یک ماده غذایی دیرهضم شناخته می شود و بهتر است همراه با مقداری فلفل قرمز یا زیره طبخ شود.

فلفل دلمه ای رنگی، غنی از آنتی اکسیدان ها و ماده ای به نام کیسسین است که نه تنها ضد سرطان است که به افزایش سوخت و ساز بدن هم کمک می کند و مصرف متعادل این ماده مثلا روزی یک عدد) می تواند در درمان بیماری های شبکیه موثر باشد.

گوجه فرنگی هم از دید طب سنتی سودازاست و بهتر است بدون تخمه و پوست طبخ شود تا طبعش اصلاح شود. به این ترتیب یک منبع خوب ویتامین C ولیکوپن خواهید داشت. البته ویتامین C گوجه فرنگی با حرارت کاهش می یابد اما لیکوپن آن آزاد شده و این ماده نه تنها برای بیماریهای پوستی و چشمی مفید است که مصرف روزی یک لیوان پوره حرارت دیده گوجه فرنگی، به مدت ۳ هفته می تواند سلولهای بدخیم سرطان پروستات را از بین ببرد.

جوانه ها به خصوص جوانه ماش از دید علم تغذیه سرشار از سلینیوم هستند که به قدرت انقباض عضله قلب، به خصوص در بیمارانی که دچار سکته قلبی یا نکروز شده اند، کمک می کند. البته اگر این ماده را در آخرین مراحل طبخ اضافه کنید، ویتامین های موجود در آن کمتر از بین می رود.

در مورد سفیده تخم مرغ هم علم تغذیه می گوید منبعی غنی از پروتئین است که با تثبیت طولانی تر قند خون، مانع از افزایش ناگهانی انسولین شده و فرد را تا مدت بیشتری سیر نگه می دارد.


بیشتر بخوانید: صبحانه محبوب در کشورهای مختلف


به عقیده طب سنتی پنیر پیتزا منبع غذایی خوب و کاملی است اما به خاطر ایجاد بلغم در بدن بهتر است همراه با مقداری گردو مصرف شود. از دید علم تغذیه هم کیفیت پنیر پیتزا بسته به درصد چربی آن متفاوت است. اگر درصد چربی کمی داشته باشد و میزان اسیدهای چرب ترانسش کمتر باشد، میتواند منبع خوبی برای تامین پروتئین باشد اما درصد چربی بالا در پنیر پیتزا به معنی اسید چرب ترانس بیشتر است و مثل این است که هیچ ماده موثری به بدن مان نرسیده!

از دیدگاه طب سنتی این غذا سودازا و بلغم زاست و برای افراد لاغر باطبغ سوداوی مفید است و کسانی که طبع بلغمی دارند بهتر است این غذا را با فلفل قرمز، زیره یا گردو مصرف کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا