آشپزی

طرز تهیه جوجه اناری فسنجون غذایی مجلسی و پرطرفدار

[ad_1]

طرز تهیه جوجه اناری فسنجون بسیار لذیذ و خوشمزه که دستور تهیه اش هم ساده است حتما توی خونه درست کنید و لذت ببرید.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای پخت جوجه اناری چیست ؟

مرغ 6تکه

چند عدد مغز گردو

۱عددپیازه متوسط

۱حبه درشت سیر

نمک فلفل کمی زنجبیل

چند پر ریحان سبز و بنفش و گشنیز

چند قاشق رب انارملس رب آلوچه جنگلی

سویا سس مقداری

روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری

پودر آویشن و پودر دارچین

۱قاشق مربا خوری شکر قهوه ای

photo 2021 05 29 15 48 01 450x447 - طرز تهیه جوجه اناری فسنجون غذایی مجلسی و پرطرفدار

مراحل و طرز تهیه جوجه اناری فسنجون :

تکه های مرغ رو به شکل جوجه ای سایز کوچیک برش می زنیم من برای این مقدار جوجه که توی صفحه مشاهده می کنید از ۶ تکه مرغ استفاده کردم.

در این مرحله پیاز و سیر رو به همراه نمک فلفل کمی زنجبیل چند پر ریحان سبز و بنفش چند پر گشنیز پودر دارچین و چند قاشق رب انارملس رب آلوچه جنگلی سویا سس ،روغن زیتون ،پودر آویشن و۱قاشق مربا خوری شکر قهوه ای اگر دوست دارین حذفش کنید ولی خیلی کاراملی و خوشمزش میکنه و چند عدد مغز گردو  را درون میکسر ریخته و با دور متوسط میکس می کنیم تایک سس بدست بیاد

بعد تمام مواد رو به مرغ ها ی تکه ای اضافه می کنیم و با دست همه مواد رو باهم مخلوط می کنیم و در آخر چند قاشق زعفران آب کرده اضافه می کنیم درب ظرف را پوشانده به مدت ۸تا۱۲ساعت توی یخچال میزاریم، بمونه تاحسابی موادبه خورد گوشت مرغ بره.

حالا به سیخ های چوبی یا فلزی می کشیم حتما سیخ های چوبی رو ازقبل خیس کنید تا درون ماهیتابه نسوزه توی ماهیتابه مقداری روغن زیتون یا سرخ کردنی می ریزیم.

۱ لیوان هم آب جوش میریزم جوجه ها رو درون ظرف چیده باز مقداری زعفران توی آب و روغن میزیزم با حرارت خیلی ملایم میزاریم جوجه هاپخته و یواش یواش سرخ بشن.

حالا میریم سراغ یک سس عالی برای جوجه ها مقداری روغن زیتون کمی کره با دو قاشق غذا خوری پودر گردو کمی تفت میدیم بعد با نصف قاشق غذاخوری رب گوجه باحرارت ملایم سرخ می کنیم .

چند قاشق رب انار ملس اضافه می کنیم کمی پودرسیر و مقداری شکر اضافه کرده سس را هم زده وقتی رنگ زیبایی پس داد زیرش رو خاموش کنید حتما زیر سس حرارت کمی باشه تاتلخ نشه .

وقتی جوجه ها پخته وسرخ شد سس را روی سطحش ریخته بزارید کمی باحرارت ملایم مزه به خورده جوجه ها بره و با کته یا برنج قالبی زعفرانی وزیتون پرورده سرو می کنیم. واقعا ارزش امتحان کردن داره بی نظیره..

نوش جان

پیشنهاد سردبیر

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا