آشپزی

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه خوشمزه به طور کامل تصویری

[ad_1]

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه, آموزش سیمیت مرحله به مرحله

هر سرزمین و اقلیم خوراکی‌های خاص خود را دارد که با طبع و ذائقه‌ی مردم آن اقلیم و کشور سازگار است. سیمیت نان سنتی کشور ترکیه است که مسافران ترکیه قطع به یقین این نان خوشمزه را مصرف کرده‌اند و پس از بازگشت به ایران نیز تمایل به خرید یا تهیه این نان خوشمزه کرده‌اند. باتوجه به همسایه بودن ایران به این کشور و نزدیک بودن فرهنگ و ذائقه، این خوراکی در ایران نیز طرفداران خود را پیدا کرده است. در این مقاله از سایت مه آلود با ما همراه باشید با طرز تهیه نان سیمیت ترکیه بصورت مرحله به مرحله:


مواد لازم نان سیمیت :

آب ولرم : ۱/۳ لیوان فرانسوی
خمیر مایه : ۱ ق‌ غ
شکر : ۱/۲ ق غ

تخم مرغ : ۱ عدد (به دلخواه و حتی قابل حذفه)
روغن : ۱/۴ لیوان
شیر ولرم یا آب ولرم : ۳/۴ لیوان
آرد قنادی : ۳ لیوان
شیره : ۲ ق غ
آب برای شیره : ۲ ق غ
کنجد سفید

طرز تهیه :
آب ولرم رو با شکر و خمیر مایه مخلوط می‌کنیم‌. درش رو به مدت یه ربع میبندیم‌ تا عمل بیاد.
تخم مرغ، روغن، شیر و خمیر مایه رو با هم می‌زنیم.
آرد الک شده رو طی چند مرحله به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و هم‌می‌زنیم. کمی ک‌ خمیر جمع شد، با دست ورز می‌دیم. آرد باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه.

 

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه, آموزش سیمیت مرحله به مرحله

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه

سطح کار رو آرد پاشی می‌کنیم‌ خمیر رو یه ربع ورز میدیم.‌ به این صورت ک‌ صد بار به زمین‌ می‌زنیم‌ و جمع و باز می‌کنیم.خمیر رو توی یه ظرف تمیز و چرب میذاریم و سرش رو سلفون می‌کشیم و روش رو حوله می‌اندازیم دوساعت توی محیط آشپزخونه بهش استراحت میدیم تا حجمش چندبرابر بشه.

بعد از دو ساعت دستمون رو چرب می‌کنیم پفش رو می‌گیریم‌ و پنج دقیقه دیگه ورز می‌دیم.خمیر رو ب قسمت‌های مساوی تقسیم‌ می‌کنیم و چونه میگیرم.

هر قسمت رو مجددا به دو قسمت مساوی تقسیم‌کرده و رول می‌کنیم ‌

سپس می‌پیچیم دور هم. در طول زمانی که بقیه خمیرها رو آماده می‌کنیم بهتره روی بقیه نون‌ها رو پارچه بکشیم تا خشک‌ نشه.

شیره و آب رو باهم ‌مخلوط می‌کنیم.

حالا دو طرف خمیرهای آماده شده رو توی ترکیب شیره و آب زده و بلافاصله خارج کرده و توی کنجد می‌زنیم.

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه, آموزش سیمیت مرحله به مرحله

 

توی سینی فر چیده و روش رو با پارچه می‌پوشونیم و نیم‌ ساعت بهش استراحت دوم‌ می‌دیم.

سینی فر رو به مدت بیست دقیقه الی نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم.

با یه خلال چوبی بعد از بیست دقیقه چک کنین اگر خمیر به خلال نچسبید یعنی کامل پخته و آماده‌است که نوش جان کنین.

آموزش تهیه نان سیمیت

 

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه, آموزش سیمیت مرحله به مرحله

آموزش از پیج اینستاگرام سعیده کریمی / saeede_karimi70@


مطالب همسان:

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا