آشپزی

نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا)

نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا)

طرز تهیه نودل سرخ شده ژاپنی (یاکی سوبا) از بخش آشپزی ملل سایت تفریحی جیران همراه باشید.

مواد لازم ۲ تا ۳ نفر

۲ قاشق سوپخوری روغن

یک چهارم پیمانه پیاز خردشده

۵۰ گرم کلم خردشده

ا هویج کوچک خلالی شده

۵۰ گرم سینه مرغ خردشده

۳ یا ۴ عدد میگوی بزرگ پوست گرفته

۳۵۰ گرم نودل

۲ قاشق سوپخوری سویا سس

ا قاشق چایخوری  شکر

ا عدد پیازچه خردشده

نمک و فلفل به مقدار لازم


موارد پیشنهادی


طرز تهیه نودل سرخ شده ژاپنی

  1. نودل ها را با آب بشویید و بگذارید آب شان گرفته شود.
  2. مقداری روغن داخل تابه «وک» گرم کنید.
  3. پیازها و پیازچه را داخل تابه بریزید و ۳۰ ثانیه تفت دهید.
  4. سپس گوشت یا مرغ و پس از آن میگوها را اضافه کنید.
  5. آنها را به سرعت هم بزنید و کمی تفت دهید.
  6. حالا نوبت کلم و هویج است.
  7. آنها را هم به تابه «وک» اضافه کنید تا تفت داده شوند.
  8. همه مواد را با هم تفت دهید تا میگو و مرغ ها نیم پز شوند.
  9. در مرحله بعد نودل را اضافه کنید، بعد نمک، فلفل، شکر و سس سویا را به سایر مواد بیفزایید.
  10. تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که سبزیجات و نودلها کاملا پخته شوند.
  11. در حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان لازم دارید.
  12. تابه را از روی شعله بردارید و غذا را به سرعت و داغ سرو کنید.

نکته : ژاپنی ها این غذا را با ترشی مخصوص سرو می کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا